بررسی صادرات سنگ های قیمتی

بررسی صادرات سنگ های قیمتی

بررسی صادرات سنگ های قیمتی

انواع سنگ
متداول ترین آنها زمرد، زمرد آبی، فیروزه، عقیق، مروارید و الماس هستند. بیشترین سنگ های قیمتی ایران عقیق، فیروزه، کریستال، گارنت، یاقوت سرخ و یاسپر است. یاقوت و فیروزه ایران بهترین کیفیت را در تمام دنیا دارد، البته به دلیل بی توجهی دولت و عدم برنامه ریزی مناسب و همچنین ناآگاهی مردم از ذخایر مرغوب ایران، ایران را جزو 10 کشور از نظر ذخایر قرار داده است. و کیفیت سنگ ها مجموعه برتر جواهرات گرانبها در جهان است که فقط باید استخراج شود.

سنگ های قیمتی در کجا یافت می شوند؟
بیشترین معادن سنگ های قیمتی ایران در خراسان، اصفهان، آذربایجان شرقی، همدان و زنجان است. قدرتمندترین تولیدکنندگان سنگ های قیمتی در جهان: برزیل، هند، ترکیه، روسیه، ایتالیا، آلمان و چین.

چرا صادرات سنگ در ایران ثبت نمی شود؟
حجم استخراج سالانه این سنگها در ایران در مقایسه با منابع عظیم موجود بسیار ناچیز است. به دلیل نبود برنامه جامع، مبلغ و پول مبلغ صادر شده در جایی ثبت نمی شود. هیچ مدرکی بر تجارت آن وجود ندارد و بازرگانان آن را به صورت چمدان صادر می کنند، یعنی خود تاجر فیروزه یا عقیق را در چمدانش می گذارد و به کشور مقصد می رود و سعی می کند آن را بفروشد.

گردش معاملات سنگهای قیمتی چقدر است؟
گردش مالی بخش سنگ های زینتی در جهان 800 میلیارد دلار است. بزرگترین واردکنندگان سنگ های قیمتی عبارتند از سوئیس، چین، انگلستان، هنگ کنگ، امارات متحده عربی، هند، ایتالیا و آلمان.
تجار ترک تا سال ها قبل سنگ فیروزه نیشابور را به مقدار زیاد و با قیمت پایین خریداری می کردند و در کشور خود جواهرات می تراشیدند و می ساختند و با قیمت بسیار بالاتر به کشورهای دیگر صادر می کردند.

تا اینکه قانونی تصویب شد مبنی بر اینکه سنگ خام فیروزه نیشابور برای صادرات باید حداقل یک بار بریده شود.

آیا تجارت سنگ های قیمتی در ایران آینده روشنی دارد؟
کشور ما در این زمینه توانایی داشتن یک برند قوی و بزرگ را دارد، زیرا منابعی وجود دارند که سود بسیار بالایی دارند تا جایی که اگر سنگی را در ایران با قیمت 50 هزار تومان خریداری کنید، می توانید آن را در کشورهای دیگر به قیمت دلار بفروشید. 50. بیاور. البته این سنگ ها قیمت خاصی در دنیا ندارند و بسته به کشور متفاوت است. چون مقدار سود زیاد است با پست هوایی هم میفرستند و به صرفه است.

اما مشکل اینجاست که در این صورت صادرکننده باید گوهرهای خود را با هزینه شخصی به بانک مرکزی تهران ببرد و در هر کجای ایران که باشد در آنجا بها داده شود. به همین دلیل بیشتر صادرات به صورت چمدانی بوده و ثبت نمی شود.

صادرات سنگ را از کجا شروع کنیم؟
برای ورود به عرصه صادرات سنگ های قیمتی، پس از انتخاب بهترین کشور به عنوان مقصد صادراتی، باید اطلاعاتی در مورد قوانین صادرات آن کشور، مجوزهای صادراتی مربوطه، هزینه های گمرکی و نحوه حمل و ارسال به آن کشور ارائه کنید. کشور، و… جامع به دست آورد. مرکز تجاری فردوسی با پکیج های مشاوره مطالعه بازار آموزش کاربردی گمرکی، اطلاعات پایه کشورها، تحلیل اقتصاد کشورها، آمار صادرات ایران به آن کشورها و هر آنچه برای شروع صادرات نیاز است ارائه می شود.

بعد از مطالعه بازار صادراتی مرحله بعدی آموزش صفر تا صد صادرات است. مرکز بازرگانی فردوسی اقدام به آماده سازی مراحل صادرات سنگ های قیمتی به صورت عملی و گام به گام با همکاری مشاورین مجرب و با تجربه این مرکز اقدام به تهیه بسته جامع توانمندسازی می نماید. صادر کرده اند. در این پکیج مراحل صفر تا صد صادرات سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی ایران به صورت مرحله به مرحله آموزش داده می شود.

این پکیج برای کسانی است که می خواهند برای اولین بار صادرات سنگ های قیمتی را آغاز کنند اما نمی دانند از کجا شروع کنند. گروه دوم مخاطبان این پکیج کسانی هستند که در زمینه صادرات سنگ های قیمتی فعال هستند اما به دلیل اطلاعات ناقص در این زمینه متحمل ضرر شده اند و یا سود خوبی در این زمینه کسب نکرده اند.

در بسته جامع توانمندسازی صادرات، تمامی فرآیندهای مرتبط با صادرات به صورت عملی از صفر تا صد به صورت گام به گام ارائه شده است. در واقع پس از مطالعه این بسته سوالاتی در زمینه صادرات سنگ های قیمتی بی پاسخ نخواهید ماند.

چکیده بسته جامع توانمندسازی صادرات یک دوره 360 ساعته آموزش صادرات است که با استفاده از مطالب آموزشی این بسته با دیدی روشن و آمادگی 100 درصدی وارد عرصه پیچیده و تخصصی صادرات می شوید. با توجه به تغییر در قوانین و فرآیندهای صادراتی در طول زمان، اطلاعات این بسته به روز رسانی می شود به صورت آیدی امیدواریم در مرکز تجاری فردوسی بتوانیم با ارائه بسته های مشاوره کاربردی در زمینه صادرات در کنار تولیدکنندگان نقش موثری در رشد و توسعه کشور عزیزمان داشته باشیم.

Share this Post: